Vores afdeling på Sjælland fortsætter med at vokse, og sidste år åbnede vi nyt afdelingskontor i Ballerup. Nu er tiden kommet til at opgradere organisationen med en arbejdsmiljøleder, som vil have sit hovedfokus på byggepladserne på Sjælland.

Vi har netop budt velkommen til Michael Højgaard Madsen, der har stor erfaring med ledelse samt rådgivning og uddannelse inden for blandt andet det offentlige, forsvaret og byggebranchen.

Fremover vil Michael få det primære ansvar for tilsyn og rapportering på byggepladserne på Sjælland, ligesom han vil være sparringspartner for vores projekt- og entrepriseledere. I det daglige vil han referere til vores arbejdsmiljø- og proceschef, som holder til på hovedkontoret i Aalborg – og de vil i tæt samarbejde sikre ensartetheden på tværs af landet i vores arbejde med sikkerhed og arbejdsmiljø.

Velkommen til!

Flere nyheder fra HP Byg

 • 07/01/2021

  Velkommen til vores nye servicemedarbejder på hovedkontoret i Aalborg
  I slutningen af sidste år bød vi velkommen til vores nye servicemedarbejder på hovedkontoret i Aalborg.

 • 05/01/2021

  Arbejdsmiljøleder med hovedfokus på Sjælland
  Tiden er kommet til at opgradere vores organisation med en arbejdsmiljøleder med hovedfokus på byggepladserne på Sjælland.

 • 22/12/2020

  Vi sætter yderligere fokus på service og de mindre byggeopgaver…
  Service og de mindre byggeopgaver har altid været en vigtig del af HP Byg, og tidligere i år bød vi velkommen til vores nye servicechef, Dennis Skovby Jespersen.