Bananen, renovering

Renovering af 700 m2 tidligere lukket institution i Hammer Bakker Vodskov anno 1955.

Bygningen huser dagtilbud til Aalborg Kommunes Ældre og Handicap forvaltning samt deres administration. Bygningen består af ca. 700 m2 stueetage med fuld kælder.

Første halvdel er indrettet med kontorer, konference og velfærdslokaler. Anden halvdel er indrettet med dagtilbud indeholdende Wellnes, sanserum og aktivitetsrum m.m. Kælder en er indrettet med bad og omklædning, depot og cykelopbevaring etc.

Bygningen er fredet i klasse 2 og det udvendige skal derfor efter renoveringen fremstå som opført anno 1955. Bygningen er brudt ned indvendigt og skimmelbehandlet. Alle vinduer og døre er udskiftet, tag er udskiftet, facaden er blevet hulmursisoleret og omfuget / facade imp. Kælderydervægge isoleres og drænes.

Indvendigt er bygningen nedbrudt og genopbygget med bærende stålbjælker og søjler, og et nyt slidlag på eks. betondæk, vægge er oprettet, pudset og malet, nye lofter og skillevægge, nyt gulv. Alle tekniske installationer el, VVS og ventilation/CTS fornyes. Udvendigt er anlagt parkeringsplads med tilhørende anlæg samt ny kloakering.

Fakta

Byggesagen er udført i
Hovedentreprise

Bygherre
Aalborg Kommune – Ældre- & Hanicapforvaltningen

Hovedentreprenør
HP Byg A/S

Arkitekt
Bjørk & Maigård A/S

Ingeniør
Brix & Kamp A/S

Se vores referencer

HP Byg har gennem tiden været indblandet i mange slags projekter – og for at du kan få et alsidig blik i disse kan du sortere i referencerne via katagorierne.