I begyndelsen af denne måned havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til endnu en afdelingschef til vores hovedkontor i Aalborg.

Thomas Vestergaard Lundtoft er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kommer med erfaring som både projektleder og projektchef i den nordjyske byggebranche. Blandt de projekter, Thomas tidligere har været med på, er opførelsen af kontorejendomme og bygninger til produktionsvirksomheder samt en række større projekter for boligforeninger. Han er desuden uddannet DGNB-konsulent og har erfaring med opførelse af DGNB-certificeret byggeri.

Med Thomas’ indtræden i organisationen har vi nu i alt tre afdelingschefer: Én på vores kontor i Ballerup samt to, der fra hovedkontoret i Aalborg vil dele det overordnede ansvar for vores projekter i det jyske.

I starten af 2020 begyndte vi hos HP Byg arbejdet efter den strategiplan, der er lagt for virksomheden over de kommende år. Ansættelsen af Thomas Vestergaard Lundtoft følger som en del af denne plan, og i løbet af året har vi således budt velkommen til en række medarbejdere i nyoprettede stillinger i den udførende del af organisationen.

Thomas er allerede kommet godt i gang med arbejdet, og vi byder ham velkommen til!

Flere nyheder fra HP Byg

 • 21/10/2020

  Bredere samarbejde om bæredygtighed og ny inspiration: HP Byg bliver medlem af NBE NordDanmark
  Vi ser blandt andet frem til samarbejdet med nye aktører samt ny viden og inspiration til vores videre arbejde med blandt andet affaldshåndtering, energi og DGNB-certificering.

 • 06/10/2020

  Syv svendebreve og to medaljer inden for fire faggrupper
  Veludførte fagprøver har netop udløst hele syv svendebreve og to medaljer til lærlinge hos HP Byg.

 • 24/09/2020

  HP Byg udvider organisationen med endnu en afdelingschef i Vestdanmark
  I begyndelsen af denne måned havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til endnu en afdelingschef til vores hovedkontor i Aalborg.