Start din karriere i fremtidens byggebranche

HP Byg er en alsidig virksomhed med mange muligheder for dig, der vil starte din karriere i byggebranchen. Vi har lærlinge inden for struktørfagene og teknisk designer samt murer, tømrer og snedker. Vi tilbyder desuden praktikforløb for bygningskonstruktør- og ingeniørstuderende.

Som lærling hos HP Byg får du mulighed for at være med på små byggerier og de store byggepladser. Vi optager lærlinge løbende, og du starter straks efter afslutningen af dit andet grundforløb. Vi sætter pris på, at vores lærlinge er selvstændige og motiverede, og gennem dit forløb får du sparring af vores produktionschef og fagcheferne inden for de enkelte fag.

Foruden dine faglige kompetencer får du gennem vores lærlingedage mulighed for at styrke dine kompetencer inden for eksempelvis kundekontakt, opmåling og udarbejdelse af tidsplaner.

Som bygningskonstruktør- eller ingeniørstuderende får du med en praktikplads hos HP Byg en god start på din karriere inden for ledelse i byggebranchen. Vi har både store og små byggepladser, og du får mulighed for at arbejde med den daglige ledelse på byggepladsen såvel som den overordnede styring af tidsplan og økonomi. Du bliver fra starten en vigtig del af teamet på den enkelte byggesag, og du får naturligvis løbende sparring fra dine kolleger.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til, hvad du kan forvente af HP Byg som læreplads eller praktiksted, er du altid velkommen til at kontakte os.

Søren Fiil Visby

HR-chef
Mobil: 20 24 74 22
Mail: sfv@h-p.dk

Send din ansøgning

Send din ansøgning om læreplads eller praktik via linket til uopfordret ansøgning på søg job hos HP Byg.