En ansvarsbevidst og kompetent samarbejdspartner

Hos HP Byg råder vi over en kompetent stab af projektledere og projektchefer med mange års erfaring i styring af totalentrepriser. Vi deltager i indbudte licitationer og prækvalifikationer, ligesom vi gerne involverer os tidligt i processen om nye projekter i tæt samarbejde med udviklere og investorer.

Fra totalentreprisens tidligste faser til den endelige aflevering – vi sætter en ære i altid at levere de rigtige løsninger i den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Vi har en alsidig beregnerafdeling med specialister inden for blandt andet tømrer, murer, beton og råhus samt et kompetent netværk af underentreprenører. Gennem årene har Grøn Proces, som er HP Bygs eget redskab til forberedelse og styring af store og små byggesager, bidraget til at bringe mange totalentrepriser effektivt og sikkert i mål.

Vi udfører både nybyggeri, renoveringer og ombygninger i totalentreprise, og referencelisten tæller blandt andet boliger, virksomhedsdomiciler og dagligvarebutikker samt sundhedshuse og børnehaver. Vi har egne håndværkere inden for tømrer, murer, snedker, beton og betonelementmontage, og i totalentreprisen løfter vi derfor en stor del af projektet i egenproduktion.

Stor erfaring med tidlig involvering i totalentrepriser

Hos HP Byg har vi mange års erfaring med tidlig involvering i totalentrepriser. Med udgangspunkt i projektets indledende visioner og målsætninger arbejder vi tæt sammen med bygherre og de tilknyttede rådgivere, så kvalitet, funktion og tidsplan optimeres inden for den økonomiske ramme.

Når HP Bygs alsidige beregnerafdeling kombineres med vores netværk af kompetente underentreprenører samt egenproduktionen inden for beton, betonelementmontage, murer, tømrer og snedker, er udgangspunktet rigtigt for tidlig involvering med fokus på både kvalitet, tidsplan og økonomi.

Vi sammensætter altid organisationen, så den passer til det enkelte projekt. Som bygherre kan du – fra projektets tidligste faser – drage fordel af vores alsidige beregnerafdeling med specialister inden for blandt andet beton, betonelementmontage, murer og tømrer. Vores erfarne projektchefer og projektledere er desuden med til at sikre, at projektet er bygbart inden for tidsplanen.

Foruden udviklere og investorer, der ønsker at inddrage os tidligt som totalentreprenør i opførelsen af bolig- og erhvervsejendomme, samarbejder vi med virksomheder, som står overfor opførelsen af fx et nyt domicil, en lagerbygning eller en produktionshal. Vi indgår desuden gerne i partnering med offentlige og almene bygherrer.

Få mere at vide om totalentreprise

Hvis du vil vide mere om totalentreprise, er du velkommen til at kontakte os.

Michael Boye

Salgschef
Mobil: 20 24 74 71
Mail: mbo@h-p.dk

Læs mere om de øvrige samarbejdsformer, vi tilbyder