En lang og stolt tradition inden for tømrerfaget

Siden grundlæggelsen i 1953 har tømrerarbejdet været en central del af HP Byg. Vores tømrersvende er alsidige, og de har en høj faglighed og den nyeste viden, som gør, at vi kan løse store såvel som små opgaver. På store byggerier udfører vi tømrerarbejdet i egenproduktion, og vores serviceafdeling tager sig af mindre tømrerentrepriser samt service og vedligehold for blandt andet erhvervskunder og boligforeninger.

Hos HP Byg udfører vi tømrerarbejdet i egenproduktion på de store etagebyggerier i totalentreprise og hovedentreprise. Vores serviceafdeling tilbyder desuden at udføre fagentrepriser på mindre byggeopgaver for både erhvervskunder, boligforeninger og offentlige bygherrer.

Vores tømrerafdeling er kendetegnet ved en høj alsidighed, som gør, at vi kan løse alt fra specialopgaver, der kræver viden om de gamle håndværkstraditioner, til montage af fx gips, lofter og gulve samt porebeton.

Vi udfører nybyggeri såvel som renovering og ombygning, og vores serviceafdeling tager sig gerne af det løbende vedligehold, der holder erhvervsejendommen og udlejningsejendommen i god stand.

 

Få mere at vide om tømrerarbejde

Hvis du vil vide mere om tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Jesper Gjerløv Adelstein

Fagchef tømrer
Mobil: 2024 7464
Mail: jga@h-p.dk

Læs om vores øvrige fagområder