Fra facader til badeværelser – effektivitet og fokus på detaljen

Hos HP Byg udfører vi murerarbejde på både nybyggeri, ombygning og renovering. På de store etagebyggerier løfter vi murerarbejdet i egenproduktion, og samtidigt tager vores serviceafdeling sig af fagentrepriser på mindre byggesager. Vi tilbyder desuden at udføre service og vedligehold for erhvervskunder, boligforeninger og det offentlige.

Hos HP Byg har vi en alsidig murerafdeling, som både mestrer fx skalmurering og facadepuds på store etagebyggerier samt komplette badeværelser inklusiv gulvopbygning og opsætning af fliser.

Vores servicemurere udfører desuden mindre opgaver i fagentreprise samt det løbende vedligehold på blandt andet erhvervsejendomme og hos boligforeninger.

Uanset, om vi bygger i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise, er vores dygtige murersvende garant for høj kvalitet med fagligheden i centrum. Vores murerafdeling arbejder desuden naturligvis tæt sammen med vores egne betonelementmontører og struktører, hvilket sikrer en effektiv planlægning og en god overlevering mellem faggrupperne.

Få mere at vide om murerarbejde

Hvis du vil vide mere om murerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Jimmy Schou Lindvald

Fagchef murer
Mobil: 93 39 74 92
Mail: jsl@h-p.dk

Læs om vores øvrige fagområder