Bred faglighed og høj grad af egenproduktion

Vi er en alsidig og løsningsorienteret samarbejdspartner i hovedentreprisen. Vores brede faglighed og egenproduktion – samt naturligvis Grøn Proces – giver fokus på projektets detaljer såvel som den overordnede økonomi og tidsplan.

Hos HP Byg har vi en tværfaglig beregnerafdeling med specialister inden for blandt andet beton, betonelementmontage, murer og tømrer. I sammenhæng med vores kompetente netværk af underentreprenører samt vores egenproduktion er vi en alsidig og løsningsorienteret samarbejdspartner i hovedentreprisen.

Vi løfter både nybyggeri, ombygning og renovering i hovedentreprise, og vi har erfaring fra blandt andet boligbyggeri, virksomhedsdomiciler og dagligvarebutikker samt sundhedshuse og børnehaver.

Vi sammensætter projektorganisationen, så den passer til det enkelte projekt. Med en kompetent stab af projektchefer og projektledere holder vi fokus på projektets detaljer uden at miste overblikket over tidsplan og økonomi.

Grøn Proces er vores redskab til forberedelse og styring af store og små byggesager – og et vigtigt element, når hovedentreprisen skal bringes effektivt og sikkert i mål.

Få mere at vide om hovedentreprise

Hvis du vil vide mere om hovedentreprise, er du velkommen til at kontakte os.

Michael Boye

Salgschef
Mobil: 20 24 74 71
Mail: mbo@h-p.dk

Læs mere om de øvrige samarbejdsformer, vi tilbyder