Én mand og en værktøjskasse…

Det hele startede for 70 år siden, da Henning Pedersen grundlagde sit byggefirma i Nordjylland. Èn mand med sin værktøjskasse – samt initiativ, masser af energi og hænderne rigtigt skruet på.

I dag har HP Byg nye ejere og mere end 250 ansatte. Men det handler fortsat om Faglighed, Handlekraft og Respekt – i skikkelse af en positiv indstilling og viljen til samarbejde.

Værdierne minder os om, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen.

Værdierne samler virksomheden – og sætter ord på handlingen

HP Byg løfter både store og små projekter i fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise, og vi arbejder, hvor kunderne ønsker det. Vores berøringsflade i byggebranchen er stor, og vores værdier er et vigtigt signal om, hvad vores kunder og samarbejdspartnere kan forvente af os.

Respekt handler om den måde, vi samarbejder på. Faglighed er det fundament, vi bygger på, mens det er Handlekraft, som gør visionerne til virkelighed. Vores tre værdier danner tilsammen det udsagn, som er fundamentet i HP Byg.

Værdierne er vigtige, fordi de er med til at understøtte vores position i markedet som en professionel samarbejdspartner, der arbejder for den høje kvalitet og de langvarige relationer. Vores tre værdier indgår således både som en naturlig del af hverdagen samt som ramme om den løbende udvikling af virksomheden og medarbejdernes kompetencer.

Læs også: