Vi udfører det løbende vedligehold og de små reparationer

Hos HP Byg udfører vi alle de opgaver inden for service og vedligehold, som holder en bygning i god stand og forebygger alvorlige skader. Vi arbejder både for virksomheder, boligforeninger og det offentlige.

I vores serviceafdeling arbejder vi for den professionelle kunde, og vi udfører en bred vifte af mindre opgaver som fx udskiftning af vinduer, omfugning af murværk og reparation af tag og facade. Vi laver også gerne en vedligeholdelsesplan for dine bygninger, ligesom vi tager os af afdækning og udbedring i forbindelse med storm, indbrud og vandskader.

Vi udfører også de løbende ombygninger som fx nyindretningen af butikken, flytning af vægge på kontoret og isoleringen af lagerhallen. Kort sagt; de opgaver, som sikrer, at bygningen også i fremtiden lever op til dine og virksomhedens behov.

Uanset, hvilken opgave, vi udfører, lægger vi vægt på det tætte og løsningsorienterede samarbejde, som gør det enkelt for vores kunder. Dette gør vi fx ved at tilbyde fast tilknyttede svende, faste vedligeholdelsesplaner for den enkelte bygning samt en overskuelig prisstruktur.

Få mere at vide om service og vedligehold

Hvis du vil vide mere om service og vedligehold, er du velkommen til at kontakte os.

Arne Kristiansen

Servicechef
Mobil: 20 24 74 43
Mail: ak@h-p.dk

Læs om vores øvrige samarbejdsformer