Det første spadestik blev taget i regn og blæst – men dagen blev alligevel behørigt markeret, og vi er nu godt i gang med den nye administrationsbygning for en af Europas førende udbydere af karrosseridele.

På det, der viste sig at blive årets første rigtige efterårsdag, fik vi markeret det første spadestik på den nye administrationsbygning, vi skal opføre for Klokkerholm Karrosseridele.

Klokkerholm Karrosseridele har – som navnet siger – hovedkvarter i den lille nordjyske by, Klokkerholm, men med mere end 34.000 forskellige varenumre til 60 forskellige bilmærker i sortimentet, er virksomheden stadig blandt de førende leverandører i Europa.

Arbejdet på den nye administrationsbygning, som bliver på 750 m2, fordelt på to etager, løber frem til maj 2022. Vi opfører bygningen i totalentreprise, og som en del af vores team har vi Tegnestuen v/ Per Pedersen med som arkitekt samt NIRAS som ingeniørrådgiver.

Flere nyheder fra HP Byg

  • 12/03/2024

    Første spadestik – på årets første rigtige efterårsdag

    Fra praktik til projektleder
    Historien om Anders Chris­tensen og Jannik Mose Skov handler om to studerende, der startede som praktikanter og fortsatte som studentermedhjælpere – og som nu er fastansatte projektledere på et af HP Bygs mest synlige projekter i Aalborg.

  • 06/03/2024

    Første spadestik – på årets første rigtige efterårsdag

    Stabil og positiv udvikling hos HP Byg skaber godt fundament
    ”Kort fortalt var 2023 et godt år”, fortæller HP Bygs adm. direktør, Carsten Elgaard Sørensen. Omsætningen dykkede, men den nordjyske entreprenør slutter med et tocifret millionresultat, som ligger over prognoserne. Samtidigt blev året brugt på at styrke fundamentet yderligere.

  • 12/01/2024

    Første spadestik – på årets første rigtige efterårsdag

    Kendt Aalborg-bygning renoveres til svanemærkede boliger
    En historisk bygning, som de fleste aalborgensere kender: Den har rødder i byens industrialisering og i dens status som universitetsby – og nu bliver den renoveret og bygget om til svanemærkede boliger.