Søren Fiil Visby, som i snart 10 år har arbejdet med sikkerhed hos HP Byg, er netop blevet udnævnt til HR-chef. Ny arbejdsmiljøchef bliver Søren Kristensen, som har mange års erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø inden for byggeriet.

Søren Fiil Visby startede hos HP Byg i 2013. I begyndelsen var han projektleder, men det meste af tiden har hans fokus været på sikkerhed og arbejdsmiljø; senest i rollen som arbejdsmiljø- og proceschef.

Gennem årene har han ydet en fantastisk indsats, både på og udenfor byggepladserne – og han har det rigtige engagement og det kendskab til HP Byg og vores værdier, der skal til, for fremover at stå i spidsen for vores indsats på HR-området. Med starten på 2024 er han således indtrådt i en nyoprettet stilling som HR-chef.

Hos HP Byg har vi altid prioriteret arbejdsmiljø og sikkerhed lige så højt som det øvrige arbejde – og det kommer naturligvis ikke til at ændre sig. Vi er derfor glade for at have fundet en erfaren og yderst kompetent medarbejder til stillingen som vores nye arbejdsmiljøchef.

Navnet er Søren Kristensen, og i de seneste 16 år har han haft sin gang på utallige nordjyske byggepladser i forbindelse med sit arbejde for Arbejdstilsynet. Vi er glade for, at han har taget imod de nye udfordringer her hos HP Byg, og vi er heller ikke i tvivl om, at han med sin indstilling og tilgang til opgaverne er et godt match til HP Byg og vores værdier.

Flere nyheder fra HP Byg

 • 12/03/2024

  Ny arbejdsmiljøchef hos HP Byg – arbejdsmiljø- og proceschef bliver HR-chef

  Fra praktik til projektleder
  Historien om Anders Chris­tensen og Jannik Mose Skov handler om to studerende, der startede som praktikanter og fortsatte som studentermedhjælpere – og som nu er fastansatte projektledere på et af HP Bygs mest synlige projekter i Aalborg.

 • 06/03/2024

  Ny arbejdsmiljøchef hos HP Byg – arbejdsmiljø- og proceschef bliver HR-chef

  Stabil og positiv udvikling hos HP Byg skaber godt fundament
  ”Kort fortalt var 2023 et godt år”, fortæller HP Bygs adm. direktør, Carsten Elgaard Sørensen. Omsætningen dykkede, men den nordjyske entreprenør slutter med et tocifret millionresultat, som ligger over prognoserne. Samtidigt blev året brugt på at styrke fundamentet yderligere.

 • 12/01/2024

  Ny arbejdsmiljøchef hos HP Byg – arbejdsmiljø- og proceschef bliver HR-chef

  Kendt Aalborg-bygning renoveres til svanemærkede boliger
  En historisk bygning, som de fleste aalborgensere kender: Den har rødder i byens industrialisering og i dens status som universitetsby – og nu bliver den renoveret og bygget om til svanemærkede boliger.