I den seneste tid har vi foretaget en række ændringer i HP Bygs organisation: Nye titler – og ét nyt ansigt er kommet til.

Vi har for det første budt velkommen til vores nye produktionschef, Tomas Mørk, som ses til venstre i billedet.

Tomas kommer til HP Byg med 23 års erfaring med blandt andet ledelse, total- og hovedentrepriser samt egenproduktion inden for tømrer, murer og beton. Foruden, at han får det overordnede ansvar for HP Bygs egenproduktion, vil han også være fagchef for vores mere end 40 akkordtømrere.

Til højre i billedet er Michael Boye, som har skiftet titlen som salgs- og kalkulationschef ud med en titel som salgschef, og i forlængelse af dette vil Søren Zeidler Nielsen – nummer to fra venstre – stå for den daglige ledelse af vores tilbudsafdeling.

Søren kommer fra en stilling som afdelingschef i produktionen, og han vil således bringe sin erfaring fra udførelsesfasen med sig i den nye rolle, hvor han får titlen afdelingschef tilbud.

Flere nyheder fra HP Byg

 • 25/08/2023

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Fælles indsats og nye ordrer bringer HP Byg tilbage på sporet
  Efter en fælles indsats i kombination med et forår med nye ordrer er HP Byg godt på vej til at indfri de positive forventninger for 2023.

 • 02/08/2023

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Mange grunde til at vælge praktik hos HP Byg
  Bygningskonstruktøruddannelsens 6. semester består af 20 ugers praktik. To gange om året tager HP Byg imod et hold studer­ende, som typisk bliver tilknyttet én eller flere byggepladser. Læs om de oplevelser og erfaringer, som tre af de studerende har fået med sig fra praktikken.

 • 15/06/2023

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation
  I den seneste tid har vi foretaget en række ændringer i HP Bygs organisation – og der er kommet et nyt ansigt til.