I den seneste tid har vi foretaget en række ændringer i HP Bygs organisation: Nye titler – og ét nyt ansigt er kommet til.

Vi har for det første budt velkommen til vores nye produktionschef, Tomas Mørk, som ses til venstre i billedet.

Tomas kommer til HP Byg med 23 års erfaring med blandt andet ledelse, total- og hovedentrepriser samt egenproduktion inden for tømrer, murer og beton. Foruden, at han får det overordnede ansvar for HP Bygs egenproduktion, vil han også være fagchef for vores mere end 40 akkordtømrere.

Til højre i billedet er Michael Boye, som har skiftet titlen som salgs- og kalkulationschef ud med en titel som salgschef, og i forlængelse af dette vil Søren Zeidler Nielsen – nummer to fra venstre – stå for den daglige ledelse af vores tilbudsafdeling.

Søren kommer fra en stilling som afdelingschef i produktionen, og han vil således bringe sin erfaring fra udførelsesfasen med sig i den nye rolle, hvor han får titlen afdelingschef tilbud.

Flere nyheder fra HP Byg

 • 12/03/2024

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Fra praktik til projektleder
  Historien om Anders Chris­tensen og Jannik Mose Skov handler om to studerende, der startede som praktikanter og fortsatte som studentermedhjælpere – og som nu er fastansatte projektledere på et af HP Bygs mest synlige projekter i Aalborg.

 • 06/03/2024

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Stabil og positiv udvikling hos HP Byg skaber godt fundament
  ”Kort fortalt var 2023 et godt år”, fortæller HP Bygs adm. direktør, Carsten Elgaard Sørensen. Omsætningen dykkede, men den nordjyske entreprenør slutter med et tocifret millionresultat, som ligger over prognoserne. Samtidigt blev året brugt på at styrke fundamentet yderligere.

 • 12/01/2024

  Nye titler – og ét nyt ansigt – i HP Bygs organisation

  Kendt Aalborg-bygning renoveres til svanemærkede boliger
  En historisk bygning, som de fleste aalborgensere kender: Den har rødder i byens industrialisering og i dens status som universitetsby – og nu bliver den renoveret og bygget om til svanemærkede boliger.